fbpx

Vida is geboren uit passie voor hoe onze geboorte op aarde en onze eerste levensjaren voor een groot deel ons verdere leven kleurt.

Ik ben Kim Kieviet en het is mijn missie om elk kind een liefdevolle, zachte en ontspannen start op aarde te geven door moeders bewust te maken van hun eigen processen. Opvoeden gaat namelijk niet over je kind, maar over jezelf!

Mijn kindjes
Ik prijs mij samen met mijn vriend elke dag weer enorm gelukkig met onze meisjes. Het ouderschap is voor mij het mooiste dat ik me kan wensen, maar tevens ook de pittigste! Ik word elke dag opnieuw geconfronteerd met mijn sterke en zwakke kanten, het stelt me voor diverse uitdagingen en leert me veel over mezelf.

… bijvoorbeeld dat ik mijn hart moet volgen. Mijn missie mag gaan leven en mijn visie met al die moeders delen die ook net als ik een bewuste en ontspannen moeder willen zijn.

Vida is ook ‘mijn kindje’. Ik vind het een prachtige naam. Onze dochters hadden zomaar deze naam kunnen krijgen, maar het klopte op de één of andere manier gewoon niet. Nu klopt het wel!

Het ouderschap
Op het moment dat je kindje wordt geboren, word je als ouder ook geboren. Dit brengt allerlei emoties, positief of negatief, met zich mee. Het brengt je misschien terug naar je eigen jeugd, opvoeding en band met je ouders. Het doet daarnaast een enorm beroep op je zelfvertrouwen, creativiteit en handelen. De relatie die jij met je kind hebt en je kind met jou is onwijs belangrijk en is in mijn ogen de basis voor de toekomst. De band die ik met mijn dochters heb koester ik dan ook enorm en wil ik blijven versterken door mijzelf te ontwikkelen in mijn kennis rondom opvoeding en het ouderschap, maar ook door mijn eigen keuzes te maken. Door mijn mindset zo af te stemmen op mijn wensen en behoeften in het leven en het ouderschap dat ik het mooiste voorbeeld ben die het leven voor leeft voor mijn dochters

Ik geniet er enorm van om moeders te coachen in de uitdaging en de prachtige reis van het moederschap. Ikk hoop dat als jij vragen hebt, jij je vertrouwd voelt bij mij. Ik sta met liefde naast je en kijk met je mee. Zodat jij uiteindelijk zelf het antwoord vind op je vraag, want die zit altijd in jou!

Wat ik graag zie?

True colors.

… because your true colors are beautiful!

 

Dikke knuffel,

Kim