fbpx

Vida is geboren uit passie voor hoe onze geboorte op aarde en onze eerste levensjaren voor een groot deel ons verdere leven kleurt.

Ik ben Kim Kieviet en het is mijn missie om elk kind een liefdevolle, zachte en bewuste start op aarde te geven door moeders bewust te maken van hun eigen processen. Opvoeden gaat namelijk niet over je kind, maar over jezelf!

Mijn kindjes
Ik prijs mij samen met mijn vriend elke dag weer enorm gelukkig met onze meisjes. Het ouderschap is voor mij het mooiste dat ik me kan wensen, maar tevens ook de pittigste! Ik word elke dag opnieuw geconfronteerd met mijn sterke en zwakke kanten, het stelt me voor diverse uitdagingen en leert me veel over mezelf. Zo leerde ik dat ik naast mijn gezin geen echte passie in mijn leven kende. Iets waar ik achtersta en vol voor ga. Wensen deed ik wel. Zo wilde ik al heel lang een eigen praktijk. Toen ik de opleiding tot babycoach deed voelde ik aan alles dat het moment daar was om voor mijzelf te beginnen en andere ouders op het mooie pad van het ouderschap te begeleiden. Plus het begeleiden van jonge vrouwen richting het gewenste leven dat ze willen leiden.

Ken je dat, dat alles in je lijf schreeuwt dat je een bepaalde keuze moet maken of dat ene pad moet gaan bewandelen, vanuit je hart? Dat gevoel heb ik het over!

Vida is ook ‘mijn kindje’. Ik vind het een prachtige naam. Onze dochters hadden zomaar deze naam kunnen krijgen, maar het klopte op de één of andere manier gewoon niet. Nu klopt het wel!

Het ouderschap
Op het moment dat je kindje wordt geboren, word je als ouder ook geboren. Dit brengt allerlei emoties, positief of negatief, met zich mee. Het brengt je misschien terug naar je eigen jeugd, opvoeding en band met je ouders. Het doet daarnaast een enorm beroep op je zelfvertrouwen, creativiteit en handelen. De relatie die jij met je kind hebt en je kind met jou is onwijs belangrijk en is in mijn ogen de basis voor de toekomst. De band die ik met mijn dochters heb koester ik dan ook enorm en wil ik blijven versterken door mijzelf te ontwikkelen in mijn kennis rondom opvoeding en het ouderschap, maar ook door mijn eigen keuzes te maken. Door mijn mindset zo af te stemmen op mijn wensen en behoeften in het leven en het ouderschap dat ik het mooiste voorbeeld ben die het leven voor leeft voor mijn dochters

Ik heb er enorm veel zin in en ik hoop dat als jij vragen hebt, jij je vertrouwd voelt bij mij. Ik sta met liefde naast je en kijk met je mee. Zodat jij uiteindelijk zelf het antwoord vind op je vraag.

Leven
Vida betekent leven. Heel toepasselijk als we het over baby’s en kinderen hebben. Ze zijn immers een nieuw leven en brengen een nieuw leven voor jou als ouders met zich mee. Een kind leeft zijn leven, maar soms ook jouw leven. Tevens is de naam Vida toepasselijk als we het hebben over het nieuwe leven dat ik mijzelf gun door mijn eigen praktijk te starten. Door dit jaar, 2017, te gaan voor datgene waar ik al een tijdje van droom. Jonge vrouwen, ouders, opvoeders en kinderen helpen om zelf antwoord op hun vragen te kunnen geven en het (gezins)geluk terug te vinden of te versterken!

Wat ik graag zie?

True colors! Your true colors are beautiful, like a rainbow.

Warme groet,

Kim