fbpx

Zit jij al een tijdje niet zo lekker in je vel?

Weet je niet goed wat je wil?

Is de balans volledig zoek?

Niet zo gek! Het moederschap is een bijzondere reis.

Als je moeder wordt verandert je leven compleet. Dat heb je vast wel gemerkt. Hierdoor kan de balans soms volledig zoek zijn of kun je opeens een grote behoefte aan steun hebben. Alle aandacht gaat vaak naar je kind(eren), je vergeet jezelf, ervaart vaak stress en voelt je misschien wel tekortschieten naar anderen toe. Geleefd worden gebeurd heel makkelijk als je een gezin hebt waar je voor zorgt.

Of misschien zit je wel met allerlei vragen of onzekerheden rondom de opvoeding.

Als jij dit ervaart dan kan ik samen met jou kijken hoe jij die balans weer in je leven en het moederschap terug krijgt. Ik ben jouw klankbord, bied ondersteuning waar jij de behoefte voelt en/of coach jou richting jouw wensen en behoeften. Op een manier die goed voelt voor jou om weer naar jouw hart te wandelen en weer rust en ruimte te ervaren.

Weer echt voor jezelf zorgen en jezelf lief te hebben! Jij leeft het leven immers voor aan je kinderen.

Als jij gelukkig bent is jouw kind dat ook.
Als jij van jezelf houdt, houdt je kinderen ook van zichzelf.

Dus wil jij weer de regie over jouw eigen leven? Weer heerlijk in je vel zitten en jouw mooiste leven leven?

Werk dan ook je je persoonlijke groei en ont-wikkeling om weer helemaal in flow te komen en van jouw leven te genieten. Vragen als: ‘Hoe gaat het nu met me? Wat zijn mijn wensen en behoeften? Wat staat er in de weg om deze te behalen? Wat heb ik nu nodig om in beweging te komen?’ staan centraal. Door het creëren van de juiste mindset komt jij dichter bij jouw wensen en behoeften in het leven en kan jij zelfs jou leven naar wens manifesteren.

 

Duur en tarief
Het basistraject vraagt een investering van 5 contactmomenten (zolang jij nodig hebt op dat moment) binnen 10 weken voor € 1050 excl. 21% BTW. De consults vinden plaats door middel van online coaching of ontmoetingen op een inspirerende plek.

 

 

Wil jij graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie.