fbpx

De Rebozo Retreat is een drie uur durende ontspannen en waardevolle reis naar jouw innerlijke ik. Speciaal voor jou als je pas een kindje hebt gekregen of als je in een gevoelige periode in je leven zit. Het is een persoonlijke retreat die geheel naar jouw wens verloopt. Oorspronkelijk komt de Rebozo Retreat uit Mexico en wordt deze het Sluitingsritueel, ‘Rebozo Closing Ceremony’, genoemd. Je eert jezelf als vrouw, je leven op dit moment en je wordt uitgenodigd om weer helemaal tot jezelf te komen. Bij jouw innerlijke bron.

Als je de Rebozo Retreat na je zwangerschap wilt gaan doen kan dit vanaf 40 dagen na de bevalling. In Mexico ondergaan vrouwen traditiegetrouw 40 dagen na de bevalling het ritueel om de periode van zwangerschap, bevalling en kraamperiode af te sluiten en de overgang te maken naar een nieuwe fase in het leven als vrouw. Tijdens de zwangerschap en bevalling ga je zowel lichamelijk als energetisch ‘open’. Je opent je voor het nieuwe gezinslid dat gaat komen, voor je kindje dat gaat groeien in jouw buik en tijdens de bevalling open je letterlijk je lichaam om je kindje geboren te laten worden. Een hele bijzondere reis!

Echter kun je ook, zonder dat je zwanger bent geweest, bewust of onbewust open staan voor minder prettige ervaringen van het leven, te veel in je hoofd zitten, veel voor anderen hebben gezorgd en te weinig voor jezelf. Wellicht wil je meer aan jezelf gaan denken, een leven naar wens creëren en weer ECHT verbinding maken met wie jij werkelijk bent. Dan is de Rebozo Retreat ook iets voor jou als jij je er tot aangetrokken voelt.

Wat jouw achtergrond ook is. De Rebozo Retreat geeft je de kans om je zowel geestelijk, emotioneel en lichamelijk te helen. Dat wat jij nog graag een plekje wil geven of wilt afsluiten kan op een ontspannen en rustgevende manier. Een moment van echte aandacht, zorg en ontspanning voor jou. Je komt weer helemaal in contact met jezelf. Jouw vrouwelijke innerlijke bron.

Een echt fijn vrouwenritueel. Het is gewoon heerlijk en bijzonder!

Wat mag je verwachten?

– Begeleiding door mij en een voor jou vertrouwd persoon (of een collega van mij)
– Verse kruidenthee
– Kennismaking, tijd voor jouw verhaal en waar jij je naartoe wilt bewegen
– Rebozo hoofdmassage
– Vier handenmassage van handen en voeten met verwarmende olie
– Heet zuiverend kruidenbad (alleen een voetenbad kan ook)
– Opwarmen onder dekens om de werking van het bad te bevorderen
– De sluitende massage met de Rebozo doek; een strakke inwikkeling van het lichaam in zeven etappes

De Rebozo Retreat vindt plaats op een voor jou prettig plek. Uiteraard is er genoeg mogelijkheid om je kindje tussendoor te voeden.

Hoewel het eigenlijk bij iedereen gedaan mag worden zijn er wel enkele contra-indicaties. Rebozo mag namelijk niet toegepast worden bij: verstoring van het evenwichtsorgaan, de ziekte van Ménière, zeer ernstige bekkeninstabiliteit (bij bekkenklachten mag het wel), complicaties tijdens de zwangerschap en bij osteoporose.

Twijfel je of je deze massage mag ontvangen? Neem dan eerst even contact op met je huisarts of als je zwanger bent met je verloskundige.

Duur en tarief
De Rebozo Retreat duur zo’n drie uur en bedraagt € 235, exclusief 21% BTW, verse kruidenthee, olie, kruidenbuiltjes voor het zuiverende bad en de overige benodigdheden.

 

Voelt het goed, wil je graag meer weten of met mij in contact komen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie. Of bel 06 414 15 576