fbpx
Weet jij soms echt niet meer wat je met het gedrag van je kind aan moet?
Zit je regelmatig met je handen in het haar?
Kun je zelf de rust ook niet meer bewaren?
Of voel je je onzeker door de situatie?

Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de situatie hetzelfde?

Heb jij inmiddels echt geen idee meer wat je moet doen om zelf rustig te blijven en je kind die rust te geven?

Dat kan ook super lastig zijn! Als ouder gun je je kind het allerbeste, maar die grote verantwoordelijkheid die jij als ouder hebt kan soms ook een zware last zijn. Ook al doe jij je stinkende best soms weet je het gewoon echt niet meer. Opvoeden is leuk, maar ook een hele uitdaging en nog grotere ontdekkingsreis.

Je mag keer op keer je kind ontdekken, maar ook zeker jezelf! Dat is iets wat veel ouders soms vergeten.

Het kan zo moeilijk zijn om je geduld te bewaren, om steeds meer je creativiteit aan te spreken en oplossingen te vinden voor de lastige momenten. Waarschijnlijk ervaar je inmiddels veel stress en spanningen. Je bent snel boos, geïrriteerd of misschien wel heel onzeker omdat niets lijkt te werken.

Toch wil jij het allerbeste voor je kindje en geloof mij: diep van binnen draag jij het antwoord op al je vragen in je. Je kunt er alleen (nog) niet bij en dat zorgt voor onzekerheid en stress.

  • Hoe zou het zijn als jij je kind wel doorvoelt en begrijpt?
  • Hoe zou het zijn als jij precies weet waar het gedrag van je kind vandaan komt?
  • Hoe zou het zijn als jij exact weet hoe jij aan de behoefte van je kind tegemoet kan komen?
  • Hoe zou het zijn om te weten hoe je je kind kan benaderen tijdens die buiten of dat ongewenste gedrag?
  • … en hoe zou je het vinden om de rust en balans in jezelf terug te vinden?

Dat zal vast als muziek in je oren klinken of misschien wel te mooi om waar te zijn.

Door middel van opgroeicoaching is dit echt mogelijk! Met opgroeicoaching zorgen we er namelijk voor dat jij jouw kind echt begrijpt. Dat je kind zich veilig kan en mag voelen en volledig zichzelf kan zijn. Je komt erachter hoe jouw kind tegen het leven en de wereld aankijkt door middels van zijn geboorteverhaal en zijn/haar huidige leven in kaart te brengen. Je leert de signalen van je kind echt te begrijpen en doorvoelen. Achter elk signaal zit namelijk een verhaal.

Wat wil je kind jou vertellen, waar heeft hij of zij behoefte aan?

We kijken ook naar jou als ouder: Wie ben jij en waar heb jij behoefte aan?

Naast het verhaal van je kind krijg jij natuurlijk ook praktische pedagogische tips afgestemd op het verhaal van jouw kind.

Duur en tarief
Opgroeicoaching vindt bij voorkeur plaats tijdens een huisbezoek, telefoongesprek of online coachconsult. Coaching is mogelijk door heel Nederland, België en eigenlijk overal ter wereld met de technieken van tegenwoordig. De prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. eventuele kilometerkosten.

Het basis traject bestaat altijd uit twee consulten, waarin ik ruim de tijd neem om alles helder te krijgen en waarin we een op maat gemaakt plan bespreken, voor €195.

Het extra traject bestaat uit het basistraject plus twee maal e-mailcontact voor €275.

Het vip traject bestaat uit het basistraject plus één extra consult plus onbeperkt contact via what’s app of mail voor al je vragen / succesmomenten / opmerkingen of gewoon even contact. Hiervoor investeer je €495.

De prijzen zijn excl. 21% btw. Het tweede consult vindt altijd binnen een week plaats om je zo goed mogelijk voort te helpen. Uiteraard is het altijd mogelijk om een extra consult in te plannen als je de behoefte voelt. Voor een extra los consult betaal je €100.

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie.