Wil jij weer de regie over jouw eigen leven? Weer heerlijk in je vel zitten en jouw mooiste dromen leven?

Wat is mindsetcoaching?
Zit jij al een tijdje niet zo lekker in je vel? Weet je niet goed wat je wil? Is de balans volledig zoek? Of wil je graag ervaren wat coaching voor jou kan betekenen bij het behalen van jouw wensen en behoeften? Door middel van mindsetcoaching werk je aan je persoonlijke groei en ont-wikkeling om weer helemaal in flow te komen en van jouw mooiste leven te genieten. Vragen als: ‘Hoe gaat het nu met me? Wat zijn mijn wensen en behoeften? Wat staat er in de weg om deze te behalen? Wat heb ik nu nodig om in beweging te komen?’ staan centraal. Door het creëren van de juiste mindset komt jij dichter bij jouw wensen en behoeften in het leven en kan jij zelfs jou leven naar wens manifesteren.

Voor wie is mindsetcoaching?
Voor een iedereen die de volgende stap in zijn of haar leven wil zetten. Als jij in beweging wilt komen weer naar je hart te wandelen en te doen in het leven waar jij blij van wordt dan kun je kiezen voor mindsetcoaching.

Duur en tarief
In onderling overleg bepalen we hoelang het traject zal duren. Het basistraject vraagt een investering van 12 weken voor € 1345 incl. 21% BTW. Al naargelang jij wilt groeien en je wilt ont-wikkelen kan dit verlengd worden. De consults vinden plaats door middel van online coaching.