fbpx

Over Kim

Hey, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Kim Kieviet en het is mijn missie om elk kind en elke moeder op een liefdevolle, ontspannen en verbindende manier optimaal te laten genieten van het leven en elkaar.

Mijn kindjes
Ik prijs mij samen met mijn vriend elke dag weer enorm gelukkig met onze meisjes. Het moederschap is voor mij het mooiste dat ik me kan wensen, maar tevens ook de pittigste! Ik word elke dag opnieuw geconfronteerd met mijn sterke en zwakke kanten en leer enorm veel over mijzelf.

… bijvoorbeeld dat ik mijn hart moest gaan volgen. Mijn missie mag gaan leven en mijn visie met al die moeders delen die ook net als ik een bewuste en ontspannen moeder willen zijn. Ik ben namelijk zo’n moeder die, als ze niet goed voor zichzelf zorgt, snel overprikkelt raakt door alle geluiden en situaties die ze opeens in haar schoot geworpen krijgt in het moederschap. Een beetje gevoelig ben ik wel inderdaad…

In de loop der jaren heb ik mijzelf steeds beter en beter leren kennen en ben ik echt vanuit mijn hart gaan leven. Dat verricht echt wonderen in de band die ik met mijzelf heb en daardoor dus ook in de band die ik met mijn kinderen heb. Verbinding is voor mij zo belangrijk en ik heb gemerkt dat dit juist vaak zo lastig wordt gevonden.

De rust in jezelf vinden en je ontspannen door de dag bewegen is voor veel moeders iets waar ze van dromen, maar het kan echt! Hier heb ik al vele moeders tijdens 1-op-1 coaching en in online trainingen mee  mogen helpen.

Het moederschap
Op het moment dat je kindje wordt geboren, word je als moeder ook geboren. Dit brengt allerlei overweldigende gevoelens en emoties met zich mee. Het brengt je misschien terug naar je eigen jeugd, opvoeding en band met je eigen ouders. Het doet daarnaast een enorm beroep op je zelfvertrouwen, creativiteit en handelen. De relatie die jij met je kind hebt en je kind met jou is onwijs belangrijk en is in mijn ogen de basis voor de toekomst. De band die ik met mijn dochters heb koester ik dan ook enorm en wil ik blijven versterken door mijzelf te ontwikkelen in mijn kennis rondom opvoeding en het ouderschap, maar ook door mijn eigen keuzes te maken. Door mijn mindset zo af te stemmen op mijn wensen en behoeften in het leven en het ouderschap dat ik het mooiste voorbeeld ben die het leven voor leeft voor mijn dochters

Ik geniet er enorm van om moeders te coachen in de uitdaging en de prachtige reis van het moederschap. Daarom coach ik moeders met kinderen van 0 tot 5 jaar die opvoedingsvragen hebben of zelf de balans niet zo goed kunnen vinden in het leven.

Ik hoop dat als jij vragen hebt, jij je vertrouwd voelt bij mij. Ik sta met liefde naast je, voel en kijk met je mee. Zodat jij uiteindelijk zelf het antwoord krijgt op je vraag, want die zit al in jou!

Wat ik graag zie?

True colors.

… because your true colors are beautiful!

Dikke knuffel,

Kim