Kids Relax
Experience

“Het Online Programma Om Kinderen Offline Meer Ontspanning, Geluk En Vertrouwen Te Laten Ervaren!”

Samen of alleen creatieve ideeën ontplooien, innerlijke rust creëren en meer in harmonie leven met wie je werkelijk bent.

 
 • Je ontspannen en vredig voelen
 • Een sterk, flexibel en gezond lichaam
 • Versterkt het concentratievermogen 
 • Meer zelfvertrouwen 
 • Verbeterd lichaamsbewustzijn
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Lekker slapen en uitgerust wakker worden
 • Plezier maken 

Wat zou het toch heerlijk zijn hè

 • als je kind zich heerlijk kan ontspannen
 • dat je kind lekker in zijn of haar velletje zit
 • om met kinderyoga-oefeningen in te springen op de ontwikkeling van je kind
 • om samen of alleen te (leren) genieten van meditatie 
 • om bewuster te genieten van jullie tijd samen
 • om samen aan jullie fysieke, mentale en emotionele gezondheid te werken
 • om bij dit alles lekker veel lol te beleven!

Dat is wat deze unieke Kids Relax Experience jullie brengt!

Je krijgt van mij minimaal 10 weken lang (maar eigenlijk zolang de creativiteit stroomt) een ware RELAX EXPERIENCE om thuis te doen!

Ik ben Kim Kieviet, Msc. Opvoedingsondersteuner en als (baby- en kinder)coach holistisch, energetisch en spiritueel geschoold en tevens kinderyoga teacher. Ik neem dus vanuit alle werelden iets mee en om het allemaal wat makkelijker te maken noem ik mijzelf Spiritueel opvoedingsondersteuner. 

Ik help jullie met deze experience om meer innerlijke rust te creëren, te zijn, in verbinding te komen met jezelf en elkaar en vanuit het hart te gaan leven. Zodat iedereen weer ontspant en er begrip en liefde heerst. Met de Kids Relax Experience deel ik fantastische meditaties, yogaverhalen, verhelderende en vooral verbindende oefeningen waardoor jullie weer gaan stralen en rust, harmonie en verbinding ervaren.

Ik heb er onwijs veel zin in! 

Je gaat dit vast net zo fantastisch vinden als ik!

 •  Spelenderwijs werken aan de mentale, fysieke en emotionele gezondheid waardoor er een positieve levenshouding ontstaat en in stand wordt gehouden.
Door middel van verhelderende en verbindende oefeningen die in deze tijd, maar eigenlijk altijd van groot belang zijn om ontspannen te leven en natuurlijk voor je eigen levensgeluk!

 • Je krijgt elke week, minimaal 10 weken lang een nieuwe meditatie 

Dit kan over van alles gaan. De titel die nu al bekend zijn, zijn: Wondere Wolken Wereld, In je Cocon met een Ballon, Het Magisch Tapijt, GolfjesGewiebel, JellyBelly, BearBreathing, DankbareDag, NahiaNidra, LyméesLelie en de BlijeBodyscan

 • Je kind gaat leren om door middel van kinderyoga op een speelse manier te ontspannen en veel lol te ervaren!

Ja, je leest het goed. Je ontvangt complete kinderyogalessen van mij die jullie samen kunnen doen of die je kind alleen kan volgen! Door het beleven van een yogaverhaal komen jullie samen in beweging, leert je kind in oplossingen en positief te denken en werken jullie aan je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Maar vooral: het is heel leuk en een prachtig avontuur! 

 • Jullie gaan heerlijk creatief aan de slag.

… en daarbij wordt je uitgedaagd om je zintuigen te gebruiken. Het is immers wel een experience!

 • Oftewel jullie gaan simpelweg lekker veel geluksmomenten  beleven samen!

Wie wil dat nu niet?!

Uniek, modern, fun & verbindend!

De Kids Relax Experience vloeit eigenlijk voort uit het idee om meer meditaties voor jullie kinderen te maken. Na het grote succes van de GLITTERMEDITATIE begon het weer te kriebelen om iets nieuws op te nemen. Mijn eigen meisjes vroegen met regelmaat om een bodyscan of een meditatie waarbij ze hun gedachten heerlijk los konden laten. Ze hebben het eigenlijk niet meer nodig, zonder meditatie slapen ze ook wel, maar ze vinden het zo lekker rustgevend. 

… en niet alleen mijn meiden vroegen om iets nieuws! Regelmatig gaven moeders op Facebook of Instagram aan of ik naar de Glittermeditatie ook nog andere meditaties voor kinderen had (en stiekem ook voor hun zelf! I know dat velen zelf ook lekker in slapen vallen. ;)) Moeders vroegen om meditaties om kinderen tot rust te laten komen, stil te staan bij waar je dankbaar voor mag zijn, om te leren gaan met angst, onzekerheden of onrustige gedachten.

Ik begon met één idee op te schrijven en inmiddels is dit dus uitgegroeid tot een ware experience voor thuis. Ik vind het fantastisch dat ik al dit moois uit mijn ervaring als moeder, energetisch kindercoach en kinderyoga teacher met jullie mag delen! 

Het is echt iets geheel exclusiefs geworden met leuke leerzame activiteiten, toffe audio’s (meditaties) en video’s met opdrachten en voor jou als ouder elke week een nieuwe opvoedtip passend bij het thema van de week!

"Why try to explain MIRACLES to your kids when you just can have them plant a garden."

Hoe werkt het?

Als je op de gele button klikt en de experience aanschaft ontvangen jullie binnen 24 uur een mail met inlogcode om in te loggen op de pagina waar al het materiaal van de Kids Relax Experience te vinden is.

Tot en met 18 juli upload ik elke week nieuw materiaal. Daarna staat alles helemaal compleet op de website en is onbeperkt beschikbaar voor jullie!

Zo krijg je elke week een gloednieuwe meditatie met extra’s! Deze helpen voor het slapen gaan, zelfvertrouwen krijgen, innerlijke rust vinden, onrustige gedachten loslaten, ontspannen of heerlijk je fantasie de vrije loop laten gaan. Elke week introduceer ik een nieuw thema.

Bij deze meditaties krijgen jullie een speelse verdiepende yoga-oefeningen, levenslessen of een andere passende activiteit die je alleen of samen kunt doen. Zowel jij als je kind gaan hierdoor nadenken en voelen welke rol bepaalde thema’s bewust of onbewust spelen en welke kant je hier graag mee op wilt bewegen. Mocht je kind het dan niets vinden (wat ik me niet kan voorstellen ;-)) dan is het zeker ook voor jou een supergave experience en moment van persoonlijke ontwikkeling. Win-win!

Kids Relax Experience

Het meest unieke relax programma voor zowel kind als ouder! Volledig vanuit huis of de tuin te volgen! Speciaal samengesteld zodat het te doen is voor kinderen vanaf 4 tot 11 jaar. Jongere kinderen kunnen het zeker ook heel leuk vinden, maar het kan zijn dat ze op dit moment nog niet alles kunnen volgen. Jij als moeder natuurlijk wel! En je kunt er altijd je eigen draai aan even.

Ideaal! 

De totale waarde van de Kids Relax Experience zit op €297, maar gaat uiteindelijk €97 kosten. Echter wegens het succes van de eerste lancering heb ik besloten om de ACTIE van SLECHTS €69 TIJDELIJK TE VERLENGEN!

Kriebelt het? Ben jij net zo enthousiast of op z'n minst rete nieuwsgierig naar wat dit jullie mag brengen?

"Time spent PLAYING (with children) is never wasted!"

#hooggevoeligekinderen #hoogsensitiefkind #hsp #kidsrelaxexperience #kindmetadhd #kinderyoga #mindfulnessvoorkinderen #ontspanningvoorkinderen  #slaapproblemenkind #kindwordtwakker #mijnkindisoverprikkeld #onlineprogrammavoorkinderen #onrustigkind #ontspanningsoefeningenkind #overprikkeldkind #overprikkelingbijkinderen #kindslaaptniet