fbpx

glittermeditatie-pakket nu voor maar 9,95 i.p.v.27,95!

Ontdek het magische effect van de glittermeditatie

De glittermeditatie zorgt ervoor dat je kind ontspant en zijn of haar hoofd heerlijk leegmaakt voor het slapen gaan. Slapen gaan was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Elke avond is het hetzelfde liedje, je kind is onrustig en komt moeilijk in slaap

Je hebt al van alles geprobeerd, maar je kind valt nog steeds moeilijk in slaap. Die onrust maakt jou ook onrustig. Je maakt je zorgen of je kind wel voldoende slaap krijgt, of je het wel goed doet en je baalt er misschien wel van dat jij vaker niets dat iets aan je avond hebt.

Waar je vaak niet bij stil staat is dat je kind op een dag van alles meemaakt waar hij of zij zich van los mag koppelen voor het slapen gaan.

Net als dat jouw hoofd soms overuren draait kan het hoofd of lichaam van je kind dit ook doen. 

Tijd voor ontspanning!

Op het moment dat jij gefrustreerd of onzeker raakt omdat je kind zo onrustig is en zo moeilijk in slaap komt, maak je het voor je kind alleen maar erger. Een boze stem, afkeuring of een negatieve sfeer voor het slapen gaan zorgt alleen maar voor meer spanning bij je kind. Dat wil je natuurlijk niet. Het is juist de bedoeling dat je kind zijn of haar innerlijke rust vindt voor het slapen gaan. 

Hangmat-foto-1
baby-1266117_1920

Slaapgebrek voor je kind, zorgen om zijn of haar ontwikkeling, geen tijd voor jezelf, een negatieve sfeer elke avond…

Wat kun je nu nog doen (het liefst zonder al te veel geld kwijt te zijn) om de innerlijke rust ‘s avonds terug te laten keren en je kind heerlijk in slaap te laten vallen? Je gunt je kind het namelijk zo om heerlijk te slapen en zou het zo fijn vinden als  jij ook nog iets aan je avond hebt. 

 

Ik ken je struggle. Mijn kinderen hadden (en hebben nog heel soms) dit soort periodes. Dit zijn momenten waarop ze extra ondersteuning kunnen gebruiken voor het slapen gaan en onze aanwezigheid alleen niet genoeg is of wellicht zelfs tot meer onrust leidt. Tijdens zo’n periode met mijn kinderen kwam mijn GLITTERMEDITATIE tot stand en inmiddels hebben al vele kinderen in Nederland en België er veel profijt van.

ln

De kunst zit hem in het loslaten 

Leren om de dag los te laten

95804399_1103645866668783_4007399435733565440_o

Ik ben Kim

Ik kwam er, door de ervaring die ik met mijn eigen kinderen heb, achter dat sommige kinderen (met name gevoelige kinderen) nog ‘zweven’ voor het slapen gaan. Hun gedachten en gevoelens zijn all over the place, net als dat bij ons soms zo kan zijn. Ze hebben nog allerlei lijntjes uitstaan naar alle contacten en situaties die ze gedurende de dag hebben opgedaan. Hierdoor komen ze moeilijk in slaap en kunnen ze heel onrustig zijn of opstandig gedrag vertonen.

Slaaptraining vond ik helemaal niks. Ik voelde dat mijn kinderen iets anders nodig hadden. Er IS altijd een verhaal achter het signaal (onrust voor het slapen). Toen ik dat door had en mij verder ging verdiepen in de energetische kant van opvoeden ging er een wereld voor mij open. 

Ik leerde een superfijne oefening in mijn opleiding tot energetisch kindercoach, maar deze vonden mijn kinderen he-le-maal niets. 

‘Wat vinden jullie dan wel leuk?’, vroeg ik op een avond.

‘GLITTERS!’ 

Ze waren het er unaniem over eens en toen ontstond de glittermeditatie. Het werkte als een tierelier! Ze ontspanden optimaal en vielen vaak al tijdens de meditatie in slaap. 

‘Waarom deel je dat niet met andere ouders?’, vroeg mijn partner op een avond.

…en zo geschiedde. Ik ben Kim Kieviet, moeder van twee fantastische temperamentvolle en hooggevoelige meisjes van 4 en 6 jaar. Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als opvoedingsondersteuner en als (baby- en kinder)coach holistisch, energetisch en spiritueel geschoold en tevens kinderyoga teacher. Ik neem dus vanuit alle werelden iets mee en om het allemaal wat makkelijker te maken noem ik mijzelf Spiritueel opvoedingsondersteuner. 

Met de glittermeditatie

ontstaat er ontspanning en innerlijke rust op een 'speelse' manier

en het heeft nog zoveel meer voordelen als je de extra tips toepast!

Laat je kind ook het magische effect van deze bijzondere meditatie ervaren

…anders blijf je maar wat aanmodderen en elke avond misschien wel geïrriteerd raken. Loslaten van gedachten en gevoelens door middel van het visualiseren van glitters kan je kind weer helemaal tot zichzelf laten komen. Met als resultaat een kind dat heerlijk slaapt. Vaak al tijdens de meditatie (en die duurt maar 14 minuten!) of binnen enkele minuten daarna.

Let op: heel sporadisch komt het voor dat kinderen eerst moeten wennen en dat het effect pas na een paar dagen of week zichtbaar is. 

Volledig tot rust komen en heerlijk in slaap vallen mag gemakkelijk en op een fijne manier gaan
en dat kan met de glittermeditatie

daarom heb ik besloten om de glittermeditatie op te nemen voor alle kinderen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken om te ontspannen

en er als BONUS extra tips bij te geven voor jou!

 

De glittermeditatie is geschikt vanaf ongeveer 4 jaar en is onderdeel van het glittermeditatie pakket. Het is een 14 minuten durende meditatie (mp3-bestand) waarbij ik je kind met mijn stem begeleid om zowel geestelijk als lichamelijk tot rust te komen. Tevens zit er in dit pakket de uitgeschreven meditatie waardoor je de meditatie zelf ook zou kunnen voorlezen aan je kind of opnemen. 

Als BONUS ontvang je ook nog eens mijn exclusieve tips bij de meditatie om met je kind in gesprek en verbinding te komen als je kind bv. veel in zijn of haar hoofd zit en moeilijk over gevoelens praat. Tevens krijg je de komende week ook nog super waardevolle tips via de mail rondom slapen, slaapproblemen en prikkelverwerking bij je kind.

LET OP: er komen geen beelden aan te pas (beeldschermen remmen de melatonine-aanmaak), maar je kind gaat tijdens de meditatie glitters visualiseren. Het betreft ook geen fysieke cd, maar een mp3 luisterbestand die je op ieder willekeurig apparaat (pc, laptop, tablet, smartphone) kunt afspelen of eventueel op cd zou kunnen branden.

Je betaalt nu slechts 9,95 voor dit unieke pakket t.w.v. 27,95! Dit aanbod is echter maar beperkt beschikbaar, dus zorg dat jij jouw pakket aanschaft voordat de het pakket offline gaat.

Niet tevreden? Stuur binnen 2 weken een mail en we plannen een gratis 1 op 1 online videocall van 30 minuten

Ontvang deze bonussen

wanneer je nu bestelt

de uitgeschreven meditatie

Zo kun je de meditatie ook zelf voorlezen, je eigen draai eraan geven of het zelf opnemen zodat je kind jouw stem hoort voor het slapen gaan. Ook voor het toepassen van mijn exclusieve tips bij de glittermeditatie is het handig om de uitgeschreven meditatie bij de hand te hebben.

exclusieve tips

Deze tips gebruik ik zelf ook in mijn coachgesprekken met moeders en/of kinderen. Ze zijn heel fijn als je kind veel in zijn of haar hoofd zit en erg gesloten is over een bepaald onderwerp bijvoorbeeld. Bijzondere gebeurtenissen, voorvallen op school of met vriendjes… 

Met deze tips kunnen ze verwerkt worden.

 

extra opvoedtips via de mail

Na aanschaf van de glittermeditatie krijg je via de mail nog als extra BONUS waardevolle informatie rondom opvoeden en slapen/slaapproblemen en bewust en liefdevol opvoeden. De volgende onderwerpen kun je verwachten:

 

  • Gouden weetje over ‘slaapproblemen’ bij je kind
  • Zo laat je de avondspits en bedtijd soepeler verlopen
  • Tips bij overprikkeling van je kind
  • De 5 dingen die iedere moeder zou moeten doen (op haar manier)

"Mijn dochter van 7 vindt het heerlijk ontspannend en kan er lekker op slapen. Ze vraagt er iedere avond zelf om. Bedankt!"

- judith

Veelgestelde vragen

Borrelen er bij jou nu nog allerlei vragen nadat je alles gelezen hebt? Kijk dan even of je hieronder antwoord op je vragen krijgt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan gerust even naar kim@vidababy.nl o.v.v. glittermeditatie

Hoelang duurt het voordat we resultaat merken?

Dat hangt er vanaf! Ik kan natuurlijk geen resultaat garanderen, want ik ken je kind niet en ik kan niet voorspellen wat jij precies gaat doen met de glittermeditatie. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik inmiddels hele mooie reacties heb ontvangen (deze zijn op de pagina te lezen) en dat de meeste kinderen al tijdens de eerste keer luisteren tijdens de meditatie of erna heerlijk in slaap vallen. Sommige kinderen moeten eerst even wennen en dan kan het een paar dagen duren voordat je resultaat ziet.

Wat nu als ik er toch niet blij mee ben?

Als jij en je kind allebei niet blij zijn met de inhoud en het daadwerkelijk wel geprobeerd hebben en ook de extra bonustips hebt toegepast zonder resultaat dan kun je binnen 2 weken na bestelling een GRATIS online videocall van 30 minuten met mij aanvragen om het probleem waar je op dat moment tegenaan loopt met mij te bespreken en dan krijg je meteen een op jullie afgestemde tip die je in kunt zetten.

hoe werkt het precies als ik heb besteld?

Als je op de button klikt en het glittermeditatie pakket aanschaft ontvang je meteen een mail met de 3 bestanden. De glittermeditatie als mp3 luisterbestand en de uitgeschreven meditatie plus mijn exclusieve tips bij de meditatie als pdf-bestanden).

Na aanschaf van de glittermeditatie krijg je via de mail nog als extra BONUS waardevolle informatie rondom opvoeden en slapen/slaapproblemen. 

hoelang heb ik toegang tot alles?

Dit pakket is van jou, dus voor altijd! Als je de bestanden opent staat het meteen op het apparaat dat je op dat moment gebruikt onder ‘downloads’.

#glittermeditatie #slaapproblemen #meditatievoorkinderen #slaapmeditatie #kindermeditatie #overprikkeling #prikkelsverwerken #ontspannen #ontspanningvoorkinderen #mijnkindslaaptniet #mijnkindslaaptslecht #mijnkindslaaptnietdoor #mijnkindvaltnietinslaap #mijnkindishooggevoelig #hooggevoeligkind #hoogsensitief