fbpx

Draag je liefste met liefde!

Negen maanden lang draag je met liefde je kindje in je buik. Je kindje is daar gewend geraakt aan de warmte van het vruchtwater, de omgeving in de vruchtzak, de hartslag van mama, de stem van papa en andere omgevingsgeluiden. Door je kindje te dragen in een draagdoek of ergonomische drager kun je hem of haar die bekende geborgenheid blijven bieden. Je baby hult zich in een voor haar uiterst vertrouwde en veilige omgeving. Ze voelt je lichaamswarmte, raakt vertrouwt met je lichaamsgeur en blijft ook na de geboorte je hartslag horen. Haar veilige warme huisje wordt hier op aarde een beetje nagebootst. Fantastisch!

Een draagdoek of ergonomische drager kun je ook gebruiken bij de kleine en grote ‘kwaaltjes’ waar je kindje mee te maken kan krijgen. Ergonomisch dragen reduceert de prikkels die bij je kindje binnenkomen, het vermindert krampjes doordat de doorbloeding en de spijsvertering beter zijn en het wordt aangeraden als je kindje (verborgen) reflux heeft. Tevens stimuleert het de tastzin, het evenwicht, de motoriek en bovenal de hechting tussen jou en je kindje. Lekker dichtbij papa of mama!

Uiteraard is het voor je baby fantastisch om die bekende geborgenheid te ervaren, maar heb je er al eens over nagedacht hoe het voor jou als ouder is om je kleintje zo dichtbij je te hebben? Dat is echt zo fijn! Als je je doek goed geknoopt hebt of draagt met een ergonomische drager die bij je past dan is het optimaal genieten. Dat kleine lieve koppie lekker vertrouwd op je borst, je handen vrij en ondertussen lekker wandelen, winkelen of de oudste naar school brengen bijvoorbeeld. Naast dat het heel fijn en praktisch is, brengt het dragen van je kindje ook veel voordelen voor jezelf met zich mee. Zo ontwikkel je een betere houding, je rugspieren verbeteren, een draagdoek neemt weinig ruimte in beslag en is tevens te gebruiken als deken of plaid. Dus draag en geniet!

Voor wie is een draagconsult?
Voor iedereen die een draagdoek of ringsling wil leren knopen of verschillende ergonomische dragers wil proberen biedt een draagconsult uitkomst en vertrouwen.Je leert het meteen goed zonder frustratie en ontdekt wat wel en wat niet bij jou en je kindje past. Iedereen, jong of oud, vader of moeder, opa of oma, oppas of verzorger. Voel je welkom. Super dat je dit wilt leren!

Is je kindje al een paar maanden of inmiddels als een peuter? Zelfs dan nodig ik je uit op de contact op te nemen. Dragen kan nog steeds!

Tijdens een consult ga je eerst oefenen met een draagpop. Als je de knoop onder de knie hebt en je zeker genoeg voelt dan mag je je eigen kindje in de doek knopen. Ik neem verschillende soorten draagdoeken mee en je krijgt één op één begeleiding bij het leren knopen van een draagdoek. Heel leuk en leerzaam.

Momenteel heeft Vida de volgende doeken en dragers:

Geweven doeken
ByKay
Girasol
Little Frog
Storchenwiege

Rekbare doeken
Hana Baby Wrap
VipCarrier

Ringslings
Babylonia
Little Frog
Storchenwiege
Yaro

Ergonomische dragers
Marsupi

Duur en tarief
Het leren knopen van een draagdoek vindt plaats tijdens een huisbezoek en duurt ongeveer een uur. Een consult bedraagt €49 inclusief 21% BTW.

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau of cadeau voor de babyshower? Dan is een cadeaukaart voor een draag-
of pasconsult ontzettend leuk om te geven! Neem gerust contact op. Dan bespreken we welke mogelijkheden er zijn en zorg ik voor de rest!

Voelt het goed, wil je graag meer weten of met mij in contact komen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie. Of bel 06 414 15 576