fbpx

Coaching voor moeders

Zit jij al een tijdje niet zo lekker in je vel?

Voel je je geprikkeld, snel boos of geïrriteerd? 

Wordt het je regelmatig allemaal te veel? 

Is de balans volledig zoek?

Niet zo gek! Het moederschap is een bijzondere reis waar je niet op voorbereid wordt.

Als je moeder wordt verandert je leven compleet. Dat heb je vast wel gemerkt. Je leert delen van jezelf kennen die je niet kende voorheen, maar bovenal zorgt het er bij misschien wel voor dat je geleefd wordt.

De balans is dan zoek.  Alle aandacht gaat namelijk vaak naar je kind(eren), je werk, het huishouden. Je vergeet jezelf, ervaart vaak stress en voelt je misschien wel tekortschieten naar anderen toe.

De tijd waarop je eigenlijk in de bloei van je leven bent kan dan voelen als ‘is dit het nou?’.

Tijd om weer aan je eigen GELUK te denken! Om het leiderschap over jouw leven te pakken vanuit ZACHTHEID en LIEFDE. Zodat je weer:

  • geniet van je dag
  • energiek bent
  • positiviteit ervaart
  • ontspannen bent
  • doet wat echt goed voelt
  • overstroomt van liefde voor jezelf en de ander

.. en nog zoveel meer!

Als dit is wat jij ervaart en waar jij naar verlangt dan is moedercoaching een prachtige manier om weer in je kracht te komen. Samen kijken we dan hoe jij die balans weer in je leven en het moederschap terug krijgt. Ik ben jouw klankbord, bied ondersteuning waar jij de behoefte voelt en/of coach jou richting jouw wensen en behoeften. Op een manier die goed voelt voor jou om weer naar jouw hart te wandelen en weer rust en ruimte te ervaren.

Weer echt voor jezelf zorgen en jezelf lief hebben! Zodat de overflow aan liefde kan door vloeien naar je kind(eren) en (eventuele) partner.

Duur en tarief
De coaching vindt bij voorkeur plaats tijdens een online coachconsult, huisbezoek of  inspirerende plek. Coaching is mogelijk door heel Nederland, België en eigenlijk overal ter wereld met de technieken van tegenwoordig. De prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. eventuele kilometerkosten a 0,30 per kilometer. Betaling in termijnen is mogelijk.

Er zijn verschillende opties:

ENERGETISCHE AFSTEMMING €150, een energetische afstemming op afstand met een uitgebreid verslag via de mail inclusief gerichte vragen om verder te groeien.

1:1 ENERGETISCH VIP TRAJECT €895, 5 (online) consults waarin ik holistisch en energetisch werk en ik ruim de tijd neem voor jou. We werken aan jouw doelen (ook als je die nu nog niet weet). Tussen de afspraken door krijg je prikkelende audio en/of video materiaal afgestemd op jouw situatie om je te blijven ont-wikkelen en groeien.

Wil je liever één dagdeel met mij werken en jezelf een flinke boost geven én een mooie methode rijker zijn waarbij jij jezelf elke keer weer kunt ‘coachen’ naar de moeder en vrouw die je zo graag wilt zijn? Dat kan ook!

Voor een VIP-DAG investeer je €365. Dit is inclusief btw.

*Uiteraard is het na een energetische afstemming via de mail of met consult altijd de mogelijk om een extra consult in te plannen als je de behoefte voelt. Een extra consult kost €150.

Wil jij graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie.