fbpx
Huilt jouw baby veel?
Is je baby erg onrustig?
Wil het slapen maar niet lukken?
 

Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de situatie hetzelfde?

Dan is het tijd om actie te ondernemen. Voor het welzijn van je baby, maar ook voor je eigen welzijn. De verantwoordelijkheid over dat nieuwe leventje kan soms enorm zwaar en onzeker zijn. Ook al doe jij je stinkende best soms weet je het gewoon echt niet meer.

Uiteraard wil je het beste van jezelf geven, maar soms kun je ook voor kleine of grote onzekerheden komen te staan. Dit belangrijke eerste jaar, het fundament voor het verdere leven, kan zoveel vragen bij je oproepen. Als babycoach ondersteun ik je hierin.

Ik weet dat jij het allerbeste voor je kindje wilt en geloof mij: diep van binnen draag jij het antwoord op al je vragen in je! Je kunt er alleen (nog) niet bij en dat zorgt voor onzekerheid en stress. Door middel van babycoaching:

  • Ga jij je baby begrijpen
  • Weet jij eindelijk het verhaal achter de onrust of het huilen
  • Ken jij de grootste behoefte van jouw baby en weet jij hoe jij hieraan tegemoet kan komen
  • Ga jij de rust en balans terug vinden

 

We gaan samen kijken naar wat jouw baby jou wil vertellen. Achter elk signaal zit namelijk een verhaal.

We staan daarbij stil bij de volgende vragen:

  • Wat wil je baby jou vertellen, waar heeft hij of zij behoefte aan?
  • We kijken ook naar jou als ouder: Wie ben jij en waar heb jij behoefte aan?

 

Jij komt eindelijk te weten wat het verhaal achter het signaal van je kindje is. We doen dit door de periode van kinderwens tot nu op holistische wijze te bekijken. Aansluitend daarop krijg je pedagogische tips die bij jullie kindje en jullie situatie past.

Door babycoaching (voor baby’s van 0 – 18 maanden) gaan jij, je partner en je baby weer groeien en bloeien! Je weet wat je baby je wil vertellen, je vertrouwt meer op jezelf en je geniet weer volop van het contact met je baby en het samenzijn als gezin.

 

Duur en tarief
Babycoaching vindt bij voorkeur plaats tijdens een online coachconsult of huisbezoek. Coaching is mogelijk door heel Nederland, België en eigenlijk overal ter wereld met de technieken van tegenwoordig. De prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. eventuele kilometerkosten.

Het basis traject bestaat altijd uit twee consults, waarin ik ruim de tijd (gemiddeld 1,5 uur) neem om alles helder te krijgen en waarin we een op maat gemaakt plan maken, voor €195.

Het extra traject bestaat uit drie consults plus eenmaal e-mailcontact, voor €295.

Het vip traject bestaat uit vijf consult plus tussendoor onbeperkt contact via what’s app of mail voor al je vragen / succesmomenten / opmerkingen of gewoon even contact. Hiervoor investeer je €695.

De prijzen zijn excl. 21% btw. Het tweede consult vindt altijd binnen een week plaats om je zo goed mogelijk voort te helpen. Uiteraard is het altijd mogelijk om een extra consult in te plannen als je de behoefte voelt. Voor een extra los consult na een traject investeer je €100.

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie.