Jouw baby, jouw trots!

Maandenlang heb je uitgekeken naar het moment dat je je kleine minimensje in je armen mocht sluiten. Je grootste liefde en wat ben je trots! Je wilt het beste van jezelf geven, maar soms kun je ook voor kleine of grote onzekerheden komen te staan. Dit belangrijke eerste jaar, het fundament voor het verdere leven, kan zoveel vragen bij je oproepen. Als babycoach kan ik je hierin ondersteunen.

Wat is babycoaching?
Met babycoaching zorgen we ervoor dat jouw baby het leven weer als vrolijke en tevreden baby tegemoet gaat. We gaan samen kijken naar wat jouw baby jou wil vertellen. Je leert de signalen van je baby te begrijpen en doorvoelen. Je leert zijn of haar ware kleuren kennen maar ook die van jezelf, want jouw baby kun je niet loskoppelen van jou of je partner. Jullie horen immers bij elkaar. Samen kijken we naar de essentie van het signaal dat je baby geeft. Hiermee willen we het verhaal van je baby helder krijgen. Wat wil jouw baby jou vertellen, waar heeft hij of zijn behoefte aan? We kijken ook naar jou als ouder. Wie ben jij en waar heb jij behoefte aan? We gaan dit helder krijgen door de periode van kinderwens tot nu op holistische wijze te bekijken. We kijken dus naar lichaam, hoofd, hart en ziel. Door babycoaching gaan jij, je partner en je baby weer groeien en bloeien. Dat kan heel snel, maar het kan ook stapsgewijs. Het ligt er maar net aan welke behoeften er zijn en hoe jullie hieraan tegemoet kunnen komen als gezin. Uiteraard krijg je met babycoaching ook de praktische pedagogische tips waar deze nodig zijn die je verder op weg helpen.

Als babycoach zie ik jou als ouder als de grootste gift voor jouw baby. Diep van binnen weet jij echt wat je baby wil vertellen en hoe jij tegemoet kan komen in zijn of haar behoeften. Mijn coaching bestaat uit het leren bemerken, doorvoelen en begrijpen van je baby en te ondersteunen bij vragen als:

  • Mijn baby huilt alleen maar. Help me, wat is er met hem aan de hand?
  • Mijn baby is zo onrustig, hij kan de slaap niet vatten en wordt snel wakker. Hoe kan dat toch?
  • De borstvoeding is al mislukt en nu weigert hij de fles ook al. Wat moet ik doen?
  • Ik wil mijn baby graag beter leren kennen en afstemmen op zijn behoefte, maar ik vind dit lastig. Zou jij mij kunnen helpen?
  • Ik voel dat er meer met mijn baby aan de hand is, maar kom er zelf niet uit. Wil jij mij helpen?
  • Heeft mijn baby meer ritme nodig? Ik heb het gevoel dat ik maar wat aan het klungelen ben.

Heb je een andere vraag? Ook die mag je mij stellen en ook daarvoor mag je altijd contact opnemen. Wellicht kan babycoaching ook in jouw geval voor verlichting en meer vertrouwen zorgen.

Voor wie is babycoaching?
Babycoaching is voor alle ouders/opvoeders met een baby tussen de 0 en 12 maanden. Of je nu al jaren ervaring hebt of voor het eerst papa of mama bent geworden maakt geen verschil. Iedere baby is anders en vraagt dus ook iets anders van jou als papa of mama.

Na de ondersteuning van mij weet jij wat je baby je wil vertellen, vertrouw je meer op jezelf als vader of moeder en geniet je weer volop van je contact met je baby en het samenzijn als gezin. Blije ouder(s), blije baby!

Duur en tarief
Babycoaching vindt bij voorkeur plaats tijdens een online coachconsult of huisbezoek. Afhankelijk van de behoefte kunnen er één of meerdere consulten plaatsvinden. Een consult bedraagt €100 inclusief 21% BTW en duurt 1,5 tot 2 uur. Het is voor mij belangrijker dat jij het verhaal van je kindje kent en hoe je nu verder kunt dan hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben.

Voelt het goed, wil je graag meer weten of met mij in contact komen? Neem dan gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie. Of bel 06 414 15 576